Veel gestelde vragen

Dagelijks krijgen wij tientallen vragen binnen via ons contact formulier, telefonisch of via whatsapp. De meest gestelde vragen hebben wij op een rijtje gezet, hopelijk vind je hier het antwoord waar jij naar op zoek was. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp

 

Hallo! Ik help je ook graag telefonisch verder. Bel mij voor vragen op 030 320 50 04, of stuur een WhatsApp.

Kan ik een vooropgemaakte lay-out laten uitbreiden?

Ja dat kan zeker, een vooropgemaakte lay-out is een goed begin als je geen hoog budget hebt om te starten. De website die voor jou word gerealiseerd kan je volledig aankleden in jouw eigen stijl en alle bedenkbare functionaliteiten.

Bied webrange marketing aan?

Webrange is een all-in webdevelopment bureau, onze focus ligt bij de websites en webshops zodat deze zo goed mogelijk functioneren. Daarnaast werken we nauw samen met een marketing bureau die jouw marketing kan realiseren.

Waarom bieden jullie geen marketing aan vanuit webrange?

De marketing van een website of webshop doen onze klanten over het algemeen zelf en wij bieden steun waar dit nodig is. Het aanmaken van advertenties op Google, Facebook, Instagram etc, is niet gecompliceerd. We zien dat onze klanten het leuk vinden om dit zelf te onderhouden, ook is dit natuurlijk erg goed voor je portemonnee. Het bouwen van een website of webshop kan erg moeilijk worden en dat is waar wij als webdevelopers plezier in hebben.

Zijn er maandelijkse kosten?

Ja, bij een website of webshop hoort een webhosting pakket. Dit zorgt ervoor dat jouw website online is en te vinden is op het web, ook zorgt de webhosting ervoor dat je jouw e-mails kunt ontvangen. 

Webrange heeft zijn eigen server, deze kosten kan je vinden op onze website onder het kopje “webhosting”.

Ik heb al een website maar ik kom er niet uit, bieden jullie hulp?

Ja wij bieden zeker hulp, tegen een redelijk uurloon kunnen wij helpen om de juiste functionaliteit in jouw website of webshop te bouwen.

Mag ik in termijnen betalen?

Ja wij snappen dat je als ondernemer jouw geld in meerdere projecten moet investeren. Bij ons geld wel afspraak is afspraak, met duidelijke afspraken kan je bij Webrange een betalingsregeling treffen. Deze betalingsregelingen kunnen alleen getreft worden bij bedragen vanaf €1000 exclusief btw.

Wat gebeurd er als ik niet kies voor de webhosting van webrange?

Wij bouwen met alle liefde jouw droom website of webshop, ongeacht je jouw webhosting wel of niet bij ons wilt hebben. Het nadeel van het kiezen voor een andere webhosting provider, is dat onze service en support vervalt als het gaat om webhosting.

Dit omdat wij niet weten hoe een server van een andere provider is ontwikkeld, de webhosting van webrange kennen wij als onze binnenzak. Dat is de reden dat al onze klanten kiezen om te hosten bij ons.