Een professionele webshop heb je al voor €500!

 

Binnen twee weken ben jij online en kan je jouw klanten online ontvangen, vanuit de hele wereld.

Wij bouwen professionele webwinkels op maat, waarbij jouw wensen extra aandacht krijgen. We kijken kritisch naar jouw inhoud en corrigeren waar dit nodig is. Zo kunnen je klanten betalen met iDeal, Credit Card, PayPal, achteraf betalen en andere betaalmogelijkheden. Samen kijken we welke web oplossing het beste is voor jouw webwinkel. Alles wat jij wilt kunnen wij realiseren, tot op de pixel na.

 

Hoe doen we dit?

Wij bouwen de webwinkel met een content management systeem, wij realiseren de webwinkel zodanig dat het voor jouw geen enkel probleem is om jouw bestellingen in behandeling te nemen en jouw voorraad te onderhouden. Ook denken wij natuurlijk altijd met je mee, neem als voorbeeld de functie achteraf betalen. Dit kost extra geld per bestelling, het is namelijk een percentage van het volledige bedrag in de winkelwagen. Wij kunnen er er natuurlijk voor zorgen dat de percentage automatisch berekend word en jouw klant de extra kosten ziet die hij of zij zelf betaald als er gekozen word voor achteraf betalen. Zin om te sparren over jouw webwinkel? WhatsApp ons dan nu. 

Het onderhouden en aanpassen van functionaliteiten doen wij, jouw website is dan ook altijd up to date. Je kan kiezen uit een voorgemaakte lay-out die is gerealiseerd door ons, of misschien heb jij zelf al een design die je gerealiseerd wilt hebben. Dat is natuurlijk ook mogelijk.

 

Realisatietijd

Binnen twee weken is jouw webwinkel af en kan je jouw producten verkopen op het internet. In deze periode kan jij live meekijken terwijl wij werken aan jouw webwinkel, zo kan je ons gelijk laten weten als je een bepaald detail toch anders wilt hebben. Moet je webwinkel sneller online omdat het spoed heeft? Door direct contact met ons op te nemen kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Hallo! Ik help je ook graag telefonisch verder. Bel mij voor vragen op 030 320 50 04, of stuur een WhatsApp.

Kennismaken?

Wil je sparren over jouw ideeën en/of jouw mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een persoonlijke offerte aan.

Webshop laten maken in een bestaande website

Je hebt al een website, maar wilt graag als extra producten aanbieden voor jouw bezoekers. Ook dan kan je een webwinkel bij ons laten realiseren, wij bouwen de webwinkel in jouw bestaande website. Alles blijft dus hetzelfde, lay-out, kleuren etc. Wil je toch een nieuw design? Dat kan natuurlijk ook.

Samenwerken?

Wil jij een proffesionele webwinkel laten bouwen met het juiste budget? Neem dan vrijbijvend contact met ons op. We bekijken samen de mogelijkheden en jouw wensen. Wie weet kunnen we snel voor je aan de slag.

Onze voorgemaakte lay-outs

Tip: Klik op de afbeelding om onze voorgemaakte lay-out te bekijken.

Tip: Klik op de afbeelding om onze voorgemaakte lay-out te bekijken.

Tip: Klik op de afbeelding om onze voorgemaakte lay-out te bekijken.

Tip: Klik op de afbeelding om onze voorgemaakte lay-out te bekijken.

Tip: Klik op de afbeelding om onze voorgemaakte lay-out te bekijken.

Ben je enthausiast geworden en wil je jouw mogelijkheden bespreken? Of ben je benieuwd naar meerdere voorgemaakte layouts. Klik dan hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen!